visitmanacorMANACOR

facebookemail2

 • auditori.jpg
 • bodega.jpg
 • carreres.jpg
 • ciclistes.jpg
 • dimonis.jpg
 • enagistes.jpg
 • farola.jpg
 • font.jpg
 • llaut.jpg
 • mossen.jpg
 • platja.jpg
 • senyal.jpg

 

gris2

El departament de Turisme mostra la natura i la cultura del municipi de Manacor a FITUR 2018

 
L’espai dedicat a Manacor es troba a l’estand de Balears de la Fira Internacional de Turisme que es pot visitar fins diumenge a Madrid.

El municipi de Manacor es mostra en un dels aparadors més importants del sector turístic a l’estat. La Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, ha obert les portes avui i acollirà fins al proper diumenge, 21 de gener, l’espai de promoció dedicat a Manacor. “Enguany, i aprofitant que se celebra l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, volem convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni històric, cultura immaterial i natura”, explica la regidora de Turisme, Antònia Llodrà, que ha assistit a FITUR.

Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants “postals amb les imatges dels balls dels dimonis, els cossiers, els moretons i de tots els balls que conservam, catàlegs amb rutes impressionats per fer a peu o en bicicleta i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Antònia Llodrà.

Des de l’Ajuntament de Manacor la batlessa, Catalina Riera, indica que “no volem deixar de ser present a FITUR perquè som un municipi turísticament atractiu i diferenciat; i ho volem poder explicar en primera persona”. Així Manacor participa a FITUR dins l'estand de l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), amb un espai propi de 700 metres quadrats que presenta el mateix disseny de l'any passat, estructurat en tres nivells d'exposició i amb espais diferenciats de cultura, gastronomia i natura. Cal recordar que aquest estand va obtenir el premi al millor estand de FITUR durant la darrera edició.

De fet un dels objectius de Manacor i de les Illes Balears a FITUR serà mostrar-se com una destinació turística sostenible, cultural i gastronòmica i també impulsar el turisme d'hivern. Per això durant els dies de fira, l'estand de les Illes Balears ha acollit presentacions a diferents mitjans de comunicació per donaran a conèixer els principals atractius de les Illes Balears pel que fa al patrimoni cultural, històric i natural. A més també es preveu informar dels projectes culturals i patrimonials que es finançaran amb els fons de l'Impost del Turisme Sostenible.

Durant el cap de setmana hi ha programades una sèrie d'activitats adreçades al públic infantil, amb l'objectiu de que els nins i nines que visitin la fira coneguin els atractius culturals de les nostres illes. Per això l’estand de les illes Balears es convertirà en un parc de jocs destinats als membres més petits de la casa.

 Aj Manacor del Turisme logo2 consell  logo 3 informallorca

Plaça del Convent, 1 -· 07500 Manacor -· Tel: 971 849 126