MANACOR

facebookemail2

 • auditori.jpg
 • bodega.jpg
 • carreres.jpg
 • ciclistes.jpg
 • dimonis.jpg
 • enagistes.jpg
 • farola.jpg
 • font.jpg
 • llaut.jpg
 • mossen.jpg
 • platja.jpg
 • senyal.jpg

 

gris2

Manacor tot l'any

festes

 

Hem editat una nova agenda anual amb tots els actes i esdeveniments més destacables del municipi de Manacor.

Per ampliar fer clic damunt la imatge.

Manacor mostra els racons més interessants del municipi a la fira turística F.re.e de Munich

Ruralcor col·labora en la promoció de l’oferta turística del municipi

El municipi de Manacor és present del 22 al 26 de febrer a la fira F.re.e de Munich amb l’objectiu de promocionar tota l’oferta turística del municipi en el mercat alemany. La fira de Munich és la més antiga de la regió de Baviera i recull milers de destinacions turístiques relacionades amb el turisme actiu i les activitats a l’aire lliure. L’espai de promoció de Manacor està integrat en l’estand de l’Agència de Turisme de les Illes Balears i “ens permet convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni, natura, gastronomia i producte local”, explica la regidora de Turisme, Antònia Llodrà. Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants “catàlegs i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Llodrà.

Com en els darrers anys, Manacor és present a aquesta important fira turística a través dels representants de l’associació d’agroturismes del terme, Ruralcor. Del 22 al 26 de febrer de 2017, aproximadament 1.300 expositors provinents de països de tot el món  presentaran diferents destinacions turístiques a la fira F.re.e. Els visitants, que tant poden ser professionals del sector turístic com públic en general, podran obtenir informació sobre les activitats que ofereix l’entorn natural i rural de Manacor. Així, a més de mostrar la variada oferta d’allotjaments rurals, Manacor dona a conèixer l’oferta de rutes de senderisme, cicloturisme, activitats aquàtiques i de turisme actiu.

La F.re.e és la fira de turisme més antiga de tot el sud d'Alemanya i en recull tot allò relacionat amb el turisme actiu i ofereix un programa d’espectacles i esdeveniments immens amb l’objectiu d’oferir inspiració als professionals del turisme i a la ciutadania en general. I és que la fira ofereix la possibilitat d'establir contacte personal amb compradors professionals del sector i amb viatgers privats de diferents àmbits, com el departament de Turisme de Manacor, associacions hoteleres, empreses de turisme nàutic, de cicloturisme...

 

Manacor a FITUR 2017

IMG 20170118 WA0005

 

El municipi de Manacor es mostra en un dels aparadors més importants del sector turístic a l’estat. La Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, ha obert les portes avui i acollirà fins al proper diumenge, 22 de gener, l’espai de promoció dedicat a Manacor. “Enguany volem convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni, natura, gastronomia i producte local”, explica la regidora de Turisme. Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants de FITUR “catàlegs i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Antònia Llodrà.

Llegeix més: Manacor a FITUR 2017

Plaça del Convent, 1 -· 07500 Manacor -· Tel: 971 849 126